"ΈΝΑ ΜΗΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ" ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός: «ένα μήλο την ημέρα… το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!»  
Βράβευση μαθητών και ανάδειξη έργων τους στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων 07 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.
Η απονομή βραβείων και επαίνων πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας στις 07 Απριλίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στην αίθουσα “Jacqueline de Romilly”, παρόντος του Υπουργού κ. Γαβρόγλου. Στον χώρο του Υπουργείου Παιδείας φιλοξενήθηκαν εκατοντάδες μαθητές, δεκάδες εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών, παρουσία της διοίκησης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς. Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κος  Κώστας Γαβρόγλου, εντυπωσιασμένος από τη συνολική αρτιότητα της διοργάνωσης, συνομίλησε με μαθητές, δασκάλους και μέλη του Συνεταιρισμού. Στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τους περίπου 10.000 μαθητές που πήραν μέρος στο διαγωνισμό καθώς και τους δασκάλους τους .
H βράβευση όλων των μαθητών που διακρίθηκαν πλαισιώθηκε από ειδική εκδήλωση, με έκθεση μέρους των εικαστικών έργων των παιδιών αλλά και προβολή μέρους των ψηφιακών έργων. Επίσης, υπήρξαν τοποθετήσεις για την υγιεινή διατροφή αλλά και τις επιδράσεις της τέχνης στη ψυχοσύνθεση  των παιδιών ώστε να καταναλώνουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας , καθώς η 7η Απριλίου αποτελεί Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. 

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια της ΣΤ2 τάξης του σχολείου μας, Μαρία Σακκά, για το βίντεο που δημιούργησε με θέμα το μήλο και κέρδισε το βραβείο της ψηφιακής δημιουργίας. 
"Μπράβο, Μαρία, για το εξαιρετικό σου έργο! " 
Μπράβο και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό!


Σχόλια