ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 2011-2012

Το σχολείο μας αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων υλοποιεί και φέτος προγράμματα περιβαλλοντικά ,πολιτιστικά,αγωγής υγείας.
Ειδικότερα:

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:
Τα τμήματα Β1 και Β2 υλοποιούν πρόγραμμα με θέμα:"Καλλιεργώ τη ζωοφιλία''.
Υπεύθυνες του προγράμματος είναι οι δασκάλες των τάξεων κ.Αναγνώστου Αγαθή και κ.Παίλα Αφροδίτη.
Το τμήμα Γ1 υλοποιεί πρόγραμμα με θέμα:''Πόλεμος και περιβάλλον''.Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ.Ξένια Τσιαμή. Στο πρόγραμμα συμμετέχει και η μουσικός κ.Μαρία Μαγαλιού.
Τα τμήματα Δ1 και Δ2 επέλεξαν το θέμα "Φύση και Περιβάλλον''.Υπεύθυνοι του προγράμματος είναι η κ.Κλαυδιανού Μαρία και ο κ.Γελαδάρης Αλέξανδρος. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν η κ.Δεληγιάννη Ζωή και η κ.Παναγιωτίδου Ουρανία.
Η δασκάλα των Εικαστικών κ.Πασιπουλαρίδου Παρέσια και οι μαθητές των τμημάτων ΣΤ1 και ΣΤ2 υλοποιούν πρόγραμμα με θέμα ''Το περιβάλλον του σχολείου αφορμή για έμπνευση και δημιουργία''.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν η κ.Βασιλοπούλου Ελένη , η κ.Αθανασοπούλου Αθανασία,η κ.Δεληγιάννη Ζωή και η κ.Παναγιωτίδου Ουρανία.
Τα τμήματα ΣΤ1 και ΣΤ2 υλοποιούν πρόγραμμα με θέμα''Παλαιοντολογία και εξέλιξη''.Υπεύθυνος ο κ.Διονύσιος Οικονόμου.

ΠΟΛΙΤΙΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Τα τμήματα Α1 και Α2 υλοποιούν πρόγραμμα με θέμα:''Αποδοχή της ετερότητας''.Υπεύθυνες οι δασκάλες των τμημάτων κ.Κατσιμπάρου Γεωργία και  κ.Σιμιτζή Αικατερίνη.Συμμετέχει η μουσικός,κ.Μαρία Μαγαλιού.
Το τμήμα Γ1 και η δασκάλα της τάξης κ.Ξένια Τσιαμή επέλεξαν πρόγραμμα με θέμα:''Η ειρήνη μέσα από τα μάτια των παιδιών''.Συμμετέχει η μουσικός κ.Μαρία Μαγαλιού.
Το τμήμα Ε2 υλοποιεί πρόγραμμα με θέμα:''Παραμυθοιστορία''.Υπεύθυνος ο δάσκαλος Τσατσαρώνης Αθανάσιος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Τα τμήματα Β1,Γ1,Γ2,Δ1,Δ2,ΣΤ1,ΣΤ2 υλοποιούν πρόγραμμα με θέμα''Εκφοβισμός και σχολική βία''.Υπεύθυνοι του προγράμματος είναι: η κ.Αναγνώστου Αγαθή,η κ.Τσιαμή Ξένη,η  κ.Κονταλή Χρυσάνθη,η κ.Κλαυδιανού Μαρία και η κ.Τσιαντούλα Ειρήνη.Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης η κ.Μαγαλιού Μαρία ,η κ.Πασιπουλαρίδου Παρέσια,ο κ.Νικόλαος Βλάσσης,η κ.Βασιλοπούλου Ελένη, η κ.Αθανασοπούλου Αθανασία ,η κ.Δεληγιάννη Ζωή,η κ.Παναγιωτίδου Ουρανία και ο κ.Λεβεντόπουλος Ιωάννης.

Σχόλια