Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


  Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το σχολείο μας. Βοηθώντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη,τα κέρδη που αποκομίζουμε είναι πολύ περισσότερα, αφού η ψυχική επαφή που αναπτύσσεται ανάμεσα σε μας και σ' εκείνους που ευεργετούμε είναι πρωτόγνωρη.Το πιο σημαντικό είναι ότι κάθε φορά συνειδητοποιούμε ολοένα και περισσότερο το έργο που έχουμε να επιτελέσουμε ως άνθρωποι,αφού αυτό που λείπει είναι η αγάπη κι αυτή οφείλουμε να προσφέρουμε.
Ειδικότερα:
  • Από το 2005 στηρίζουμε τον αγώνα της ACTION AID ,μιας διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης, που η δράση της βασίζεται στον αλληλοσεβασμό,την πραότητα ,τη δικαιοσύνη και τη διαφάνια. Γίναμε ανάδοχοι γονείς ενός μικρού κοριτσιού, της Zuwena Said, που ζει στην κοινότητα Newala. Φέτος καταθέσαμε το ποσό των  264 ενισχύοντας έτσι το δικαίωμα του παιδιού σε μια πιο αξιοπρεπή ζωή.
  • Συμμετείχαμε στο πρόγραμμα της UNICEF  "ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ AIDS",προσφέροντας το ποσό των 270 .
  • Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο φονικό σεισμό της 12ης Ιανουαρίου 2010 που έπληξε την Αϊτή και στείλαμε ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα. Επιπλέον καταθέσαμε και το ποσό των 1050


Σχόλια