Πολιτιστικά Προγράμματα

         Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκπόνηση πολιτιστικών προγραμμάτων έδειξαν την τρέχουσα σχολική χρονιά οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.
        Συγκεκριμένα οι μαθητές της Α3 τάξης υλοποιούν πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα:
 " Μύθοι και Παραμύθια" με υπεύθυνη τη δασκάλα κ. Παπασταμάτη Στέλλα.
        Η  Β1 τάξη υλοποιεί πρόγραμμα με θέμα " Μύθοι και Παραμύθια" καθώς και πρόγραμμα με θέμα:  " Παιχνίδια" με υπεύθυνη την κ. Κονταλή Χρυσάνθη.
        Η  Γ1 τάξη υλοποιεί πρόγραμμα με θέμα " Από τον Αίσωπο ως τον παραμυθά της εποχής μας"
με υπεύθυνη την κ. Κλαυδιανού Μαρία.
        Η Γ2 τάξη υλοποιεί πρόγραμμα με θέμα " Στου χρόνου το αλώνι παίζουν η Δήμητρα κι η Περσεφόνη" με υπεύθυνη την κ. Τσιαμή Ξένη.
        Η Γ3 τάξη υλοποιεί πρόγραμμα με θέμα" ¨Ηταν ένας μύθος μια φορά" με υπεύθυνη την κ. Αραμπατζή Βασιλική. Συμμετέχουν η μουσικός του σχολείου μας κ. Μαγαλιού Μαρία και η γυμνάστρια κ. Σπαθή Ευαγγελία.
        Οι  Δ1 και Δ2 τάξεις υλοποιούν πρόγραμμα με θέμα "Γνωρίζοντας την Ακρόπολη και το νέο Μουσείο" με υπεύθυνους τους εκπαιδευτικούς των τάξεων κ. Αναγνώστου Αγαθή και κ. Ορδόλη Ιωάννη.
         Η πολιτιστική εκπαίδευση έχει το δυναμικό να αναπτύξει στους μαθητές όχι μόνο όλες τις διαστάσεις που σχετίζονται με τη δημιουργικότητα, αλλά και τις διαφορετικές προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες. Για το λόγο αυτό θεωρούμε αναγκαία την προώθηση της πολιτιστικής εκπαίδευσης στα σχολεία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην υλοποίηση όλων των πολιτιστικών προγραμμάτων που εκπονούνται την τρέχουσα σχολική χρονιά στο σχολείο μας.

Σχόλια

Ο χρήστης DASKALOS είπε…
Συγχαρητήρια για το blog σας το οποίο είναι και όμορφο και πολύ ενδιαφέρον.