ΓΙΟΡΤΗ ERASMUS+ HAPPENS

Την Τετάρτη 31/5/ 2017 πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου  η γιορτή λήξης του διετούς ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus +  H.A.P.P.E.N.S .
      Στην γιορτή συμμετείχαν παιδιά από όλες τις τάξεις του σχολείου και παρουσίασαν μέσα από χορό, τραγούδια ,κείμενα, ζωγραφική και παιχνίδια την απήχηση που είχε το πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους και το πώς εδραίωσαν καλές πρακτικές μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος.
      Αυτά τα 2 χρόνια τα παιδιά  από την Α΄ ως την ΣΤ΄ δημοτικού ήρθαν σε επαφή με μια άλλη εικόνα της καθημερινότητας  όπου η άσκηση , η σωστή διατροφή και η δημιουργική απασχόληση μπορούν να οδηγήσουν σε σωματική και πνευματική ευεξία.
      Την γιορτή συντόνισαν η ομάδα του Erasmus+  H.A.P.P.E.N.S  με την πολύτιμη βοήθεια και άλλων συναδέλφων του 11ου Δ.Σ. Χαϊδαρίου.
     Παρόντες στη γιορτή ήταν οι γονείς των μαθητών αλλά και πολλοί τοπικοί παράγοντες όπως ο δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μ. Σελέκος, οι υπεύθυνες των Περιβαλλοντικών  και Πολιτιστικών θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Γ΄Αθήνας κυρία Νιάρχου και κυρία Μαγαλιού, διευθυντές και εκπαιδευτικοί άλλων σχολείων .

    Η γιορτή τελείωσε αργά το απόγευμα μέσα σε ένα κλίμα χαράς , αισιοδοξίας και καλής διάθεσης για τη ζωή! 


Σχόλια