ATHENS LTTA EXPERIENCE IN JANUARY- ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ

Με το τέλος του πρώτου έτους του προγράμματος erasmus+ happens, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη χαρά και την ικανοποίησή μας για όσα μοιραστήκαμε αλλά και για όσα πετύχαμε με τους μαθητές μας, τους γονείς και τους συναδέλφους μας από το δικό μας αλλά και από τα άλλα πέντε σχολεία της Ευρώπης με τα οποία συνεργαζόμαστε. Η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος τόσων ανθρώπων μέσα στη διάρκεια μιας ολόκληρης χρονιάς ήταν πραγματικά αξιέπαινη. 

 Πολλές είναι οι στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες από τις δράσεις του προγράμματος κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, στιγμές που μπορούμε να βλέπουμε και να απολαμβάνουμε μέσα από το ιστολόγιο του σχολείου μας αλλά κυρίως μέσα από το κοινό μας ιστολόγιο με τα άλλα σχολεία


  https://erasmusplushappens.com/  

όπου μπορούμε να βλέπουμε και να εμπνεόμαστε και από τις ιδέες και τις δράσεις των φίλων και συνεργατών μας. 

 Με μια εξαιρετική δουλειά του ιταλικού σχολείου θα θέλαμε να κλείσουμε το πρώτο έτος του προγράμματός μας, ένα βιντεάκι, το οποίο μας συγκίνησε ιδιαίτερα, όταν το είδαμε στην κοινή μας ιστοσελίδα και θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας. 


 Αυτή είναι η πατρίδα μας, το σχολείο μας οι άνθρωποι που μοιράζονται κοινούς στόχους για ένα καλύτερο παρόν κι ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. 


Αυτοί είμαστε εμείς μέσα από τα μάτια των φίλων και συνεργατών μας από το Σαλέρνο της Ιταλίας. 

 Σας ευχαριστούμε φίλοι μας,


 Καλό καλοκαίρι!!!


 

Σχόλια