XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του σχολείου μας είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τρεις ωραίες παραστάσεις.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη ,17/12/2014 οι μαθητές του Α1 τμήματος παρουσίασαν θεατρικό έργο με θέμα:"Τα κάλαντα και η δεσποινίδα Αγλαϊα" της Μάρως Θεοδωράκη,ενώ οι μαθητές του Α2 τμήματος παρουσίασαν το θεατρικό έργο: "Ο Ευχολόγος". Τις παραστάσεις επιμελήθηκαν οι δασκάλες των τμημάτων, Παπασταμάτη Στέλα (Α1) , Κονταλή Χρυσάνθη (Α2) και η δασκάλα της θεατρικής αγωγής ,Χαντζάρα Κων/να. Στο τέλος της γιορτής οι μαθητές ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα αγγλικά με καθοδήγηση των δασκάλων των Αγγλικών, Νικητάκη Σταυρούλα και Κυραγιάννη Βασιλική ,οι οποίες βοήθησαν και στα σκηνικά των παραστάσεων.
Τη Δευτέρα 22/12/2014 οι μαθητές του ΣΤ2' μας παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση ¨Ο Αϊ- Βασίλης....Κοκκινοσκουφίτσα''.  Την παράσταση επιμελήθηκε η δασκάλα της τάξης ,Βασιλοπούλου Ελίνα και η δασκάλα της θεατρικής αγωγής ,Χαντζάρα Κων/να, ενώ τη μουσική σε όλες τις παραστάσεις επιμέλήθηκε ο δάσκαλος της μουσικής, Αχιλλέας Ακριτίδης. Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα στα γαλλικά και στα γερμανικά με τη καθοδήγηση των δασκάλων των Γαλλικών και των Γερμανικών, Βιτάνου Χριστίνα και Κακλαμάνη Χρύσα.
Τη γιορτή πλαισίωσαν τραγούδια που ερμήνευσαν με επιτυχία οι μαθητές  των δύο τμημάτων της Γ΄τάξης. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μας μετέδωσαν το νόημα και τη μαγεία των Χριστουγέννων , διαμορφώνοντας ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Α1 ,Α2








                                                                                ΣΤ2'

                                                                              Γ1,Γ2


Σχόλια